Avoimet kylät 2022

Tervetuloa Avoimet kylät 2022

Meijän Iin Avvoimet kylät video näyttää Iin kylät.

https://avoimetkylat.fi/

Mukana kaikki Iin kylät:

Avoimet Kylät -päivä järjestetään tänä vuonna verkossa 11. kesäkuuta. Kylät julkaisevat erilaista sisältöä omilla kanavillaan ja kaikki mukana olevat kylät löytyvät avoimetkylat.fi-verkkosivustolta.  Kartalla kerrotaan mitä kylä julkaisee ja mille verkkoalustalle. Somessa tapahtumajulkaisut löytyvät tunnisteilla #AvoimetKylät #TeeSeKylillä ja #MaalleAsumaan. Avoimet Kylät -teemoina ovat tänä vuonna erityisesti maallemuutto ja lähimatkailu. Tavoitteena on saada kylän kiinnostavat lähimatkailukohteet parrasvaloihin ja tuoda uusia käyntikohteita matkailijoiden tietoisuuteen. Suomen Kylät ry toteuttaa Avoimet Kylät verkossa päivän yhteistyössä Päivittäistavarakauppa ry:n Kyläkauppapäivän kanssa. Kyläkauppapäivä-tapahtuma muistuttaa lähipalveluiden merkityksestä Kyläkauppapäivän kyläkaupat julkaistaan samalla karttapohjalla tapahtumapäivänä. 
 
Tekijät: Iin kunta/Ii-instituutti hyvinvointi, Iin kylien neuvottelukunta ja Työllistämisen palvelukeskus tuottivat videon 11 kylältä. 
 
 Jos sinua kiinnostaa muutto meijän kuntaan – niin kunnan ja yksityisten tontit löydät tästä linkistä: https://www.ii.fi/tontit