Nuorisotyö tavoittaa lapsia ja nuoria laajalti eri toimintaympäristöissä. Myös poikkeusolosuhteissa nuorisotyön rooli on reagoida nopeasti muuttuviin olosuhteisiin ja kehitellä erilaisia keinoja pitää yhteyttä nuoriin. Nuorisotyö ennaltaehkäisee nuorten ongelmia ja helpottaa perheiden arkea. Tärkeää on luoda turvallisuuden tunnetta, tukea uudenlaisten arjen rutiinien, harrastusten ja mielekkään tekemisen ylläpitämistä sekä antaa tietoa ja vastata kysymyksiin, joita tämä poikkeuksellinen tilanne aiheuttaa nuorille ja perheille.

Me Iin nuorisotyössä olemme läsnä ja tavoitettavissa näinä poikkeusaikoina digitaalisesti. Ota rohkeasti yhteyttä matalalla kynnyksellä, jos tarvitset apua vaikka kouluasioissa, haluat jutella etäopiskelusta, kuulumisista tai ihan mistä vaan. Seuraa meitä somessa, teemme sinne sisältöä arkipäivittäin. Meidät tavoittaa näiden kanavien kautta:

Instagram:

@iinuorisotyo, @iinetsivanuorisotyo, @iintmarjo, @etsivasara

 

Snaphat:

iintmarjo (nuorisotyön yhteinen tili), iinetsiva  (etsivän nuorisotyön tili)

 

Discord – virtuaalinuokkari:

Discordissa olemme paikalla pitämässä Iin omaa virtuaalinuokkaria ma-pe klo 12-16. Osallistuaksesi keskusteluun sinun tarvitsee vain tehdä tunnukset itsellesi. Keskusteluun pääset tästä linkistä:

https://discord.gg/V65SVdk

 

Tiktok:

@iinuorisotyo

 

Whatsapp:

Marjo O. 0503950393, Jaana 0503950400, Sara 0503950402, Jussi 0503839984, Marjo T. 0503950401