Vuonna 2019 valmistunut Iin liikuntahalli, Iisi-areena, tarjoaa upeat puitteet sisäliikunnan harrastamiselle.

Vapaa-aikapalvelut hallinnoi vuonna 2019 valmistunutta liikuntahallia. Uusi liikuntahalli tarjoaa mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti eri lajeja.

Liikuntahalli koostuu 1427,7 neliön pelitilasta, joka on jaettavissa neljään lohkoon. Lisäksi hallissa on mm. juoksusuora, seniorikuntoilualue, kuntosali, nyrkkeilytila, kamppailu- ja budotila, lyönti-/heittopaikka, pituushyppypaikka ja monitoimitila.

Hallissa on viralliset kentät salibandylle, lentopallolle, futsalille ja koripallolle.

Hallivalvojilta voit varata yksittäisen sulkapallokentän, mutta varauksia kuntosalille, nyrkkeilytilaan, juoksusuoralle tai seniorikuntoilutilaan ei tarvitse erikseen! Julius-varauskalenterista pystyt tarkistamaan, milloin kyseisissä tiloissa on ryhmävarauksia.

Tutustu myös Liikuntapassiin!

Iin kunnan johtoryhmä on päättänyt kokouksessaan 26.3.2021, että yli 18-vuotiaiden harrastustoiminnan keskeytys jatkuu 25.4.2021 asti. Tämä koskee Iisi-areenaa, Kuivaniemen liikuntahallia ja kuntosalia sekä koulujen liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttöä.

Urheiluseurat voivat edelleen järjestää alle 18-vuotiaiden harrastetoimintaa!
Noudatamme Iisi-areenalla edelleen maskisuositusta sekä hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä!
Saavuthan omalle vuorollesi juuri sen alkua ja poistut heti vuorosi jälkeen pukuhuoneista. Pukuhuoneiden suihkutilat eivät ole käytössä.

Huomioimme toiminnassa valtioneuvoston ja avin määräykset, joten ethän tule liikkumaan hallille, jos sinulla on mitään sairauteen viittaavia oireita. Muista pestä kädet hallille tullessa ja sieltä lähtiessä. Vältä lähikontaktia muiden kanssa ja suunnittele treenit niin, että turvaetäisyysmääräykset (1-2m) täyttyvät.

Liiku vain tilassa, jonka olet varannut.

Noudatetaan yhteisiä pelisääntöjä, niin kaikilla on turvallista ja terveellistä liikkua!

Hinnat ja säännöt

Liikuntahallin hinnastoon, vuorojenjakoperusteisiin ja sääntöihin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä:

Liikuntahallin hinnasto
Liikuntahallin käyttösäännöt
Liikuntahallin vuorojenjakoperusteet

Liikuntahallilla käy maksuvälineenä käteinen, pankkikortti, SmartumPay, E-Passi ja Edenred.

Aukioloajat

Koronatilanteen vuoksi tällä hetkellä Iisi-areena on ainoastaan urheiluseurojen juniorikäytössä.

Iisi-areena (Kisatie 2B) on avoinna:
ma-pe 17-22
la 10-18
su 12-20

Hallivalvojat Riitta Hautajoki ja Allan Nyman ovat paikalla ma-ke 8-22, to-pe 14.30-22, la 10-18 ja su 12-20.

Iisi-areenan liikuntasali on kooltaan 1427,7 m2 ja jaettavissa neljään lohkoon väliverhoin. Jokaisella lohkolla on lohkokohtainen äänentoisto.

Liikuntasalissa voi pelata virallisilla kentillä futsalia, koripalloa, lentopalloa ja salibandya. Jokaiselta lohkolta löytyy rajat lentopallolle ja sulkapallolle. Lisäksi salissa on kiipeilyseinä.

Pelejä voi seurata yläkerran katsomosta, johon mahtuu n. 100 henkilöä.

Iisi-areenan yläkerrassa on 60m pitkä, kolmiratainen juoksusuora. Juoksijoille on käytettävissä kolmet säädettävät lähtötelineet.

Juoksusuoran toisessa päässä on löynti-/heittopaikka junioreille. Paikalle mahtuu kerralla harjoittelemaan 2 henkilöä. Alue on suojattu verkolla.

Juoksusuoran yhteydessä on lisäksi pituushyppypaikka, joka on urheiluseurojen ja yhdistysten käytössä.

Iisi-areenan nyrkkeilytila on varustettu eri kokoisilla nyrkkeilysäkeillä, päärynäpallolla ja maissipallolla.

Nyrkkeilykehä on urheiluseurojen käytössä.

Iisi-areenalla on pieni kuntosali, jossa on ristitalja, jalkaprässi, vatsa- ja selkäpenkki, ylä- ja alatalja, kyykkyhäkki ja painot, irtopainot sekä lisäksi soutulaite, kuntopyörät ja crosstrainer.

 

Kamppailu- ja budotila on pehmustettu 10 x 10 metrin alueelta 40mm paksulla tatamimatolla. Tila tarjoaa hyvät, turvalliset olosuhteet eri kamppailulajeille tai vaikka joogalle.

Seniorikuntoilualueella on paineilmatekniikalla toimivat kuntoilulaitteet, joissa on portaaton vastuksen säätö.

Seniorikuntoilualue on nimestään huolimatta tarkoitettu senioreiden lisäksi kuntoutujille sekä muille, joiden harjoittelu vaatii liikeratoja rajoittavia ja harjoittelua tukevien ominaisuuksien laitteita.

Iisi-areenan yhteydessä toimii nuorisotila Löhölä arki-iltaisin. Aamupäivisin tilassa toimii Iin kunnan avoimen varhaiskasvatuksen ryhmä. Muina aikoina yhdistyksillä on mahdollisuus vuokrata tilaa kokouskäyttöön.

Puolet tilasta on varattu lasten seikkailu- ja leikkialueeksi. Monitoimitila ei kuitenkaan ole avoimesti hallin käyttäjien käytössä.