Vapaa-aikapalveluiden hallinnoima, vuonna 2019 valmistunut Iin liikuntahalli, Iisi-areena, tarjoaa upeat puitteet sisäliikunnan harrastamiselle.

Liikuntahalli koostuu 1427,7 neliön pelitilasta, joka on jaettavissa neljään lohkoon. Lisäksi hallissa on mm. juoksusuora, seniorikuntoilualue, kuntosali, nyrkkeilytila, kamppailu- ja budotila, lyönti-/heittopaikka,
pituushyppypaikka ja monitoimitila.
Hallissa on viralliset kentät salibandylle, lentopallolle, futsalille ja koripallolle.
Yksityishenkilöiden ei tarvitse tehdä varauksia kuntosalille, nyrkkeilytilaan, juoksusuoralle, kamppailu- ja budotilaan tai seniorikuntoilutilaan! Julius-varauskalenterista pystyt varaamaan lohkon sekä tarkistamaan, milloin kaikissa tiloissa on ryhmävarauksia. Yhdistykset ja seurat varaavat tilat Julius-varauskalenterista.
Tutustu myös Liikuntapassiin!

 

Hinnat ja säännöt

Liikuntahallin hinnastoon, vuorojenjakoperusteisiin ja sääntöihin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä:

Liikuntahallin hinnasto 1.1.2024 lähtien
Liikuntahallin käyttösäännöt

Liikuntasalin säännöt hallissa
Liikuntahallin vuorojenjakoperusteet

Liikuntahallilla käy maksuvälineenä käteinen, pankkikortti, SmartumPay, E-Passi ja Edenred.

Lisäksi Iisi-areenalle on mahdollista ostaa sarjalippuja, 10kpl/40 euroa. Yksi lippu käy aina kuntosalilla, seniorikuntoilutilassa, kamppailu- ja budotilassa, juoksusuoralla tai nyrkkeilytilaan.

Iisi-areenalle on mahdollisuus ostaa kuukausikortti tai vuosikortti kuntosalille. Ylempää hinnastosta löytyvät hinnat.

Aukioloajat

Iisi-areena (Kisatie 2B) on avoinna:
Kesäaukioloajat:
ma-pe 8-22
Iisi-areena suljettu 21.6.-4.8.

ma-ti ja pe 8-22
ke-to 14.30-22
la 10-18
su 12-20
Halli on pääsääntöisesti koulun käytössä
arkisin klo 8-16.

Liikuntahallivalvojat:
p.050 3950 391, iisiareena(a)ii.fi
Mika Nasi
Riitta Hautajoki

Iisi-areenan liikuntasali on kooltaan 1427,7 m2 ja jaettavissa neljään lohkoon väliverhoin. Jokaisella lohkolla on lohkokohtainen äänentoisto.

Liikuntasalissa voi pelata virallisilla kentillä futsalia, koripalloa, lentopalloa ja salibandya. Jokaiselta lohkolta löytyy rajat lentopallolle ja sulkapallolle. Lisäksi salissa on kiipeilyseinä.

Pelejä voi seurata yläkerran katsomosta, johon mahtuu n. 100 henkilöä.

Iisi-areenan yläkerrassa on 60m pitkä, kolmiratainen juoksusuora. Juoksijoille on käytettävissä kolmet säädettävät lähtötelineet. Yhdistyksille ja seuroille on käytettävissä sähköinen ajanottojärjestelmä.

Juoksusuoran toisessa päässä on lyönti-/heittopaikka junioreille. Paikalle mahtuu kerralla harjoittelemaan 2 henkilöä. Alue on suojattu verkolla.

Juoksusuoran yhteydessä on lisäksi pituushyppypaikka, joka on urheiluseurojen ja yhdistysten käytössä.

Iisi-areenan nyrkkeilytila on varustettu eri kokoisilla nyrkkeilysäkeillä, päärynäpallolla ja maissipallolla.

Nyrkkeilykehä on urheiluseurojen käytössä.

Iisi-areenalla on pieni kuntosali, jossa on ristitalja, jalkaprässi, vatsa- ja selkäpenkki, ylä- ja alatalja, kyykkyhäkki ja painot, irtopainot sekä lisäksi soutulaite, kuntopyörät ja crosstrainer.

 

Kamppailu- ja budotila on pehmustettu 10 x 10 metrin alueelta 40mm paksulla tatamimatolla. Tila tarjoaa hyvät, turvalliset olosuhteet eri kamppailulajeille tai vaikka joogalle.

Seniorikuntoilualueella on paineilmatekniikalla toimivat kuntoilulaitteet, joissa on portaaton vastuksen säätö.

Seniorikuntoilualue on nimestään huolimatta tarkoitettu senioreiden lisäksi kuntoutujille sekä muille, joiden harjoittelu vaatii liikeratoja rajoittavia ja harjoittelua tukevien ominaisuuksien laitteita.

Iisi-areenan yhteydessä toimii nuorisotila Löhölä arki-iltaisin. Aamupäivisin tilassa toimii Iin kunnan avoimen varhaiskasvatuksen ryhmä. Muina aikoina yhdistyksillä on mahdollisuus vuokrata tilaa kokouskäyttöön.

Puolet tilasta on varattu lasten seikkailu- ja leikkialueeksi. Monitoimitila ei kuitenkaan ole avoimesti hallin käyttäjien käytössä.